А ви колись бачили ляльку 6 метрів на зріст ?!

Найближчі вистави
Проект

Перша в Україні по-справжньому гігантська лялька готується нашим театром з єдиною метою - здивувати вас на відкритті  ІІ Київського міжнародного фестивалю театрів ляльок pUPpet! Таке практикували усюди, але не в Україні. Ми реально перші. 

Постановник відкриття та феєричного перформансу під відкритим небом "Puppets up to Cosmos" Ігор Федірко та художник-постановник дійства Наталя Ягупова (звичайно разом з цехами та чудо-помічниками) щодня вдосконалюють образ символу нашого фестивалю - Буратіно, який вестиме за собою усіх учасників, киян та гостей міста. 

Тут наводимо унікальні кадри перших технічних спроб зібрати це чудо техніки, яке незабаром стане витвором мистецтва!

А вже побачити результат роботи зможе кожен з нас - на відкритті ІІ Київського міжнародного фестивалю театрів ляльок "pUPpet", яке відбудеться 8 вересня о 19:00 масштабним парадом: святковою ходою "pUPpet! Вперед за лялькою!" (за маршрутом Європейська площа - Поштова площа).

Фінальна точка маршруту параду – Поштова площа, де о 20:00 і відбудеться грандіозний перформанс під відкритим небом "Puppets up to Cosmos" з нашим гіганським Буратіно у головній ролі.

Долучайтеся до нас 8 вересня о 19:00 на Європейській площі  зі своїми улюбленими ляльками.