Показ вистави "Кайдашева сім'я" для бійців АТО та членів їх родин

Найближчі вистави

Напередодні 14 жовтня, цього особливого дня, коли Україна святкує День святої Покрови Пресвятої Богородиці, день День захисника України та День Українського козацтва, Київський академічний театр ляльок традиційно провів благодійний захід, подарувавши одну зі свой прем'єр для бійців АТО та членів їх родин. Презентація вистави відбулася спільно з Благодійним фондом Олександра Омельченка, котрий є хрещеним батьком нашого театру. 

Вибір вистави невипадковий - "Кайдашева сім'я" за соціально-побутовою повістю Івана Нечуя-Левицького. Цей хрестоматійний твір української літератури знайомий кожному дорослому українцю ще з 10 класу школи. Однак у своїй виставі творчий склад театру намагався відобразити важливість людських та сімейних цінностей як символу єдності та міцності, таких необхідних зараз нашій країні та нашому суспільству. 

Показ вистави відбувся на піднесеній ноті, із почуттям громадянського та людського обов'язку, з повагою до подвигу особливих глядачів, які зібралися у залі напередодні державних та релігійних свят. 

Про успішність заходу свідчать численні відгуки, що їх особисто залишили глядачі - відважні герої нашої країни.