Конкурс на заміщення вакантних посад

Найближчі вистави

Театрально-видовищний заклад культури «Київський академічний театр ляльок» відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого Нака­зом Міністерства культури України 01.07.2016 р. № 497, оголошує конкурс на заміщення ва­кантних посад:

Художник – оформлювач ігрових ляльок

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст, бакалавр). Стаж роботи в художньо-виробничому напрямку: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років. 

Претенденти на цю посаду повинні знати:

Історію образотворчого та театрального мистецтва; основи пластичної виразності ляльки; основи техніки руху ляльки; техніку і технологію розкрою та виготовлення костюму;  пра­вила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої сані­тарії та протипожежного захисту.

Репетитор з техніки мови

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років.

Претенденти на цю посаду повинні знати:

Теорію та практику техніки мови; методику педагогічної, тренажної роботи; основи акторської майстерності; класичну та сучасну драматургію; класичну та сучасну літературу; поточний репертуар свого театру (колективу) і нові твори, що плануються до постановки; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Звукорежисер вищої категорії

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професією звукорежисера театрально – видовищного підприємства І категорії не менше 3 років.

Артист-ляльковод, провідний майстер сцени

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста – ляльковода (театру ляльок) вищої категорії не менше 5 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги:

Яскрава творча індивідуальність; видатні сценічні здібності; здатність до самостійної, оригінальної інтерпретації сценічного характеру; виконання провідних ролей, які визначають ідейно – художню спрямованість театру; вільне володіння елементами внутрішньої та зовнішньої техніки акторської майстерності; досконале володіння технікою ляльководіння; широке визнання публіки, театральної громадськості, преси.

Художник – оформлювач

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Вища освіта (магістр, спеціаліст, бакалавр) відповідного напрямку підготовки. Стаж роботи: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.. Не повна вища освіта (молодший спеціаліст), стаж роботи за професією:– не менше 4 років. Професійно-технічна освіта, зі стажем роботи - не менше 5 років. За відсутності профільної освіти – стаж роботи не менше 6 років

Претенденти на цю посаду повинні:

Представити портфоліо-  власні роботи, ескізи  реклами, панно, плакатів, афіш, буклетів тощо. Претенденти мають знати: базовий UX/UI Design, основи Adaptive design та Pixel Perfect Design, специфіку роботи зі створення макетів.

Художник – модельєр

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Вища освіта (магістр, спеціаліст, бакалавр) відповідного напрямку підготовки. Стаж роботи в художньо-виробничому напрямку: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.. Не повна вища освіта (молодший спеціаліст), стаж роботи за професією:– не менше 4 років. Професійно-технічна освіта, зі стажем роботи - не менше 5 років. За відсутності профільної освіти – стаж роботи не менше 6 років.

Претенденти на цю посаду повинні знати:

Історію костюму та моди; техніку і технологію розкрою та виготовлення костюму; технологію матеріалів; основи майстерності художника – постановника; історію вітчизняного та світового театрального і образотворчого мистецтва; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Претенденти на вакантні посади повинні подати наступні документи:

  • заяву про участь в конкурсі у довільній формі;
  • особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копію трудової книжки (за наявності);
  • копію документа про освіту за відповідною спеціальністю;
  • творче резюме, портфоліо.

Документи приймаються до 26 лютого 2024р. включно за адресою:

м.Київ, вул.Грушевського, 1А, каб.303.

Конкурс на заміщення вакантних посад відбудеться 28 лютого 2024р. о 12:00 в приміщенні театру.

Телефон для довідок: (044) 278-05-66