Конкурс на заміщення вакантних посад

Найближчі вистави

Театрально-видовищний заклад культури «Київський академічний театр ляльок» відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого Нака­зом Міністерства культури України 01.07.2016 р. № 497, оголошує конкурс на заміщення ва­кантних посад: 

Завідувач художньо-постановочною частиною

Кваліфікаційні вимоги:

Повна вища освіта (магістр, спеціаліст, бакалавр). Стаж роботи за професією: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.. Не повна вища освіта (молодший спеціаліст), стаж роботи за професією – не менше 4 років. Професійно-технічна освіта, зі стажем роботи на посаді керівника художньо-постановочної частини не менше 5 років.

Претенденти на цю посаду повинні знати:

Організацію творчо-виробничого процесу; організацію монтування і проведення вистав (програм); основи економіки і планування; техніку і технологію виготовлення декорацій, меблів, реквізиту, тощо; властивості та специфіку фак­тури матеріалів, що застосовуються у театральному виробництві; правила зберігання і транс­портування декорацій; досвід роботи українських і світових закладів у галузі декораційного мистецтва, театральної техніки і технології; специфіку творчої роботи; основи бухгалтер­ського обліку і звітності; економіку та організацію праці та управління виробництвом; пра­вила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої сані­тари та протипожежного захисту.

Художник – декоратор

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта (магістр, спеціаліст, бакалавр). Стаж роботи за професією: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.. Не повна вища освіта (молодший спеціаліст), стаж роботи за професією:– не менше 4 років. Професійно-технічна освіта, зі стажем роботи на посаді художника не менше 5 років.

Претенденти на цю посаду повинні знати:

Історію образотворчого та театрального мистецтва; суміші політур, протрав, лаків та правила їх виготовлення; цінні породи дерева; правила викреслювання деталей і сполучень виробів; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничоїсанітарії та протипожежного захисту.

Звукорежисер вищої категорії

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера театрально – видовищного підприємства І категорії не менше 3 років.

Артист-ляльковод вищої категорії

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста – ляльковода (театру ляльок) I категорії не менше 3 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги:

Яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру; добре володіння технікою ляльководіння.

Артист-ляльковод, провідний майстер сцени

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста – ляльковода (театру ляльок) вищої категорії не менше 5 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги:

Почесні звання; яскрава творча індивідуальність; видатні сценічні здібності; здатність до самостійної, оригінальної інтерпретації сценічного характеру; виконання провідних ролей, які визначають ідейно – художню спрямованість театру; вільне володіння елементами внутрішньої та зовнішнтої техніки акторської майстерності; досконале володіння технікою ляльководіння; широке визнання публіки, театральної громадськості, преси.

 

Претенденти на вакантні посади повинні подати наступні документи:

-      заяву про участь в конкурсі у довільній формі;

-       особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

-       копію документа, що посвідчує особу;

-       копію трудової книжки (за наявності);

-       копію документа про освіту за відповідною спеціальністю;

-       творче резюме, портфоліо.

Документи приймаються до 14 лютого 2022 р. включно за адресою:

м. Київ, вул. Грушевського, 1-а, каб. 305

Конкурс на заміщення вакантних посад відбудеться 15 лютого 2022 р. о 12:00 в приміщенні театру.

Телефон для довідок: (044) 278-05-66 Сухорукова Наталія