Фестиваль pUp.pet завершився!

Найближчі вистави
Проект

Наші 5 днів шалених емоцій завершилися! 

Цього року переможцями фестивалю стали:

1. У номінації «Спеціальна нагорода журі» переміг Театр ляльок "BAMBABAMBIN", Італія. Актор Паоло Рек був нагороджений за виставу «Арлекінада» – «За високу виконавську майстерність у збереженні живої традиції народного театру». 

2. У номінації «Краще музичне оформлення» переміг Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва. Вистава «Король Дроздобород». Композитор Юрій Шевченко.

3. У номінації «Краща сценографія» переміг Одеський академічний обласний театр ляльок. Вистава «Баби Бабеля». Художник – Тетяна Нерсисян. 

4. У номінації «Краща акторська робота» перемогли:

  • Олександр Богданович за акторські роботи у виставі «Баби Бабеля», Одеський академічний обласний театр ляльок, 
  • Геннадій Гуриненко за виконання ролей Чепурного, Машиніста, та Батька-рибалки у виставі «Чевенгур», Харківський державний академічний театр ляльок імені В.А. Афанасьєва. 
  • Сара Люстіг за виконання ролі Каштанки у виставі «Каштанка», Театр міста Вировитиця та Театр ляльок міста Задар, Хорватія.

5. У номінації «Краща режисура» перемогла Оксана Дмітрієва з виставою «Чевенгур», Харківський державний академічний театр ляльок імені В.А. Афанасьєва.

6. У номінації "Гран-прі (краща вистава для дітей)" перемогла вистава «Каштанка», Театр міста Вировитиця та Театр ляльок міста Задар, Хорватія.

7. У номінації "Гран-прі (краща вистава для дорослих)" перемогла вистава «Чевенгур», Харківський державний академічний театр ляльок імені В.А. Афанасьєва. 

Команда фестивалю та театру вдячна гостям та учасникам. Усім, хто допомагав у створенні та проведенні фестивалю.  Усім партнерам та спонсорам. І звичайно, усім нашим глядачам.

Але ми не прощаємося, ми говоримо "До зусрічі на pUp.pet 2020!"