Фестиваль "pUp.pet" стартував

Найближчі вистави
Проект

Сьогодні, 5 жовтня, рівно об 11:00 за київським часом стартував ІІІ Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок "pUp.pet". 

Вже за традицією першими конкурсну виставу презентували лялькарі Хорватії. Митці Театру міста Вировитиця та Театру ляльок міста Задар подарували глядачам та гостям фестивалю спектакль за оповіданням А. Чехова "Каштанка". Це зворушлива вистава про щирі почуття дружби та приязні, які могли виникнути лише між господарем та його собакою. Надто вразила глядачів прониклива гра лялькарів, які вкрай точно відтворили усю палітру переживань героїв, розсмішили влучним ляльковеденням та розчулили серця і маленьких, і дорослих.
Привітати театральних діячів Хорватії завітала надзвичайний та повноважний посол ресбуліки Хорватія в Україні Анці Джамич. 

Бельгія подарувала малечі та їх батькам спектакль "Карлсон" за книгою відомої казкарки Астрід Ліндгрен.  Особливе задоволення подарував глядачам консул та радник посольства королівства Бельгії Гвідо Граувельс. Пан Гвідо продемонстрував власну пізнавально-інтерактивну виставу про історію, культуру та кулінарію Бельгії. Тепер наші юні глядачі знають імена короля  та королеви, кольори прапорів Бельгії та Євросоюзу, батьківщину картоплі фрі, вафель, шоколаду та мультиплікаційних героїв Смурфиків.