Спільний проект України та Грузії «Ляльки єднають країни»

Найближчі вистави

З 25 травня по 4 червня 2019 року в рамках спільного проекту «Ляльки єднають країни» колектив Київського академічного театру ляльок відвідав місто Батумі (Грузія), де отримав змогу поширювати культуру українського лялькового театру на міжнародному рівні завдяки підтримки колег із Батумського лялькового юнацького професійного державного театру.

26.05.2019 – за щасливим збігом обставин,нашому творчому колективу театру вдалося зробити свій внесок у закріплення міжнародних відносин, представивши Україну із виступом-привітанням на урочистому концерті присвяченому святкуванню дня Незалежності Грузії на центральній площі міста Батумі. Площею лунали українськи пісенні мотиви, що наповняло глядачів несподіваним та яскравим національним колоритом дружньої держави. На урочистому концерті були присутні понад 2000 глядачів.

Посилання на відео: виступ-привітання.

У рамках проекту «Ляльки єднають країни» було проведено покази вистав у школах міста Батумі. Вистава «Маленька Баба-Яга» подарувала своє неординарне бачення казки про відьом та чаклунство:

28.05.2019 – Школі №3, вул. ВахтангаГоргасали 122, м.Батумі. На показі були присутні 170 глядачів;

29.05.2019 – Школі «Євро 2000», вул.  Горгіладзе 91а, м.Батумі.На показі були присутні 200 глядачів.

Першого червня, на честь Міжнародного дня захисту дітей ТВЗК«Київського театру ляльок»проводить низку благодійних заходів в Україні, не оминула дана традиція і творчий склад проекту «Ляльки єднають країни».

01.06.2019 у Батумському ляльковому, юнацькому, професійному, державному театрі було проведено благодійний показ вистави «Маленька Баба-Яга». На показі були присутні 300 глядачів.

02.06.2019  з метою вдосконалення майстерності, підвищення кваліфікації та взаємного обміну професійним досвідом, на базі Батумського Учбового Університету Мистецтв було проведено Майстер-клас та творча зустріч зі студентами. Кваліфіковані спеціалісти творчого колективу Київського академічного театру ляльок підкріпили та поглибили знання молодих спеціалістів у спільній справі та посприяли всебічній співпраці у сфері культурно-просвітницької роботи.На Майстер-класі були присутні 150 чол.

03.06.2019 – відбувся фінальний виступ нашого творчого колективу у рамках благодійного проекту «Ляльки єднають країни». Нас радо прийняв у своїх стінах Культурний центр Хелвачаурі, вул. Дидачара 25, м.Батумі.На показі були присутні 400 глядачів. Після закінчення культурної програми у культурному центрі відбулася ділова зустріч керівництва нашого театру з депутатами та меромХелвачаурі.